Aktuelt

Tid for avlesing av vannmålere - Ny SMS-løsning

Dersom du har vannmåler, kan du nå sende inn avlesingen via SMS. Mottar du SMS angående vannmåling, skal du svare på denne med avlest målerstand.

Uten fett i rør og sluk - vis fettvett!

Ikke kast matfettet ditt i vasken eller i do. Rørene tettes. Dette gjelder både dine egne rør og alle andre kloakkførende rør.

Ny dato for koronavaksinering

Det er tid for høstens koronavaksine for personer i aldersgruppen 65 år og eldre, personer i aldersgruppen 18-64 som inngår i risikogruppe og ungdom i aldersgruppen 12-17 år med alvorlig grunnsykdom. Datoer settes opp fortløpende.

Søk om brukstider i idrettsanlegg

Alle lag og foreninger som ønsker brukstider i idrettsanleggene på Nesna tettsted for sesongen 2023/2024 må søke om dette. 

Influensavaksine for 2023-2024

Det er fra 16. oktober mulig å bestille årets influensavaksine på Nesna legekontor.

Åpnet kafé på mestringssenteret

I forbindelse med markeringen av verdensdagen for psykisk helse, åpnet Nesna mestringssenter sin nye kafé.

Bli bøssebærer for årets TV-aksjon 22. oktober

TV-aksjonen NRK har vært arrangert hver høst siden i 1974 og regnes som verdens største dugnad. Årets innsamling går til Redd barna.

Søk aktivitetsstøtte til ditt lag/forening?

Nesna kommune fordeler hvert år aktivitetsstøtte/kulturmidler til lag og foreninger. Aktivitetsstøtte kan gis til faste aktiviteter (øvelser, møter, kulturkvelder og lignende).

Kommunestyre- og fylkestingsvalget i Nesna kommune

Valget 2023 er godkjent, og for Nesna kommune viser valgstyrets valgprotokoll en valgdeltakelse på 64,72 % av innbyggerne.

Workshop for næringslivet om næringsvennlig kommune

Omstillingsprogrammet inviterer næringslivet i Nesna kommune til workshop om prosjektet næringsvennlig kommune (NVK) 27. september kl. 11:30-14:00.