Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagrer seg i nettleseren din når du besøker eller på andre måter samhandler med våre nettsider. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person.

Nesna kommune benytter informasjonskapsler eller cookies for å sørge for gode brukeropplevelser på nettsiden. Det finnes en del funksjonalitet på nettsiden som er avhengig av disse for å kunne fungere optimalt.

Nesna kommune benytter informasjonskapsler til å:

  • via enkel statistikk lære av brukernes adferd, slik at vi kan forbedre nettsidens funksjonalitet, brukeropplevelse og innhold
  • tilpasse innholdet, slik at det blir mest mulig relevant for deg
  • gjøre nettstedet raskere og sikrere

Les mer om hvilke informasjonskapsler som benyttes

Hvis du ikke ønsker å godta bruken av informasjonskapsler

De fleste moderne nettlesere (for eksempel Google Chrome, Microsoft Edge og Firefox) er innstilt på å automatisk godta informasjonskapsler.

Benytter du nettsidene våre uten å skru av funksjonen for informasjonskapsler i nettleseren din, aksepterer du www.nesna.kommune.no sin bruk av informasjonskapsler. 

Hvis du endrer i innstillingene for informasjonskapsler kan det føre til at nettstedet ikke fungerer som normalt. Du kan lese om hvordan du administrerer informasjonskapsler på Nettvett.no sine nettsider om informasjonskapsler.

Kontakt oss

Hilde V. Falch
Digitalrådgiver og nettredaktør
E-post
Mobil 47 01 51 17

Om du vil, kan du bestille et møte med meg, enten på kommunehuset, via teams eller per telefon.

Book en avtale