Min skole - app for foresatte

Nesna skole har tatt i bruk appen "Min skole". Foresatte har oversikt over sitt eller sine barn og muligheten til enkelt og effektivt kommunisere med skolen via den intuitive appen.

Appen vil gjøre det enda enklere for både skolen og hjemmet å holde oversikten. Appen fungerer som en digital meldingsbok. Du kan bruke denne appen til å kontakte skolen og lese meldinger og dokumenter som skolen har sendt til deg. Appen gjør det enkelt for deg å varsle skolen når barnet ditt skal være borte. 

Les mer om Min Skole

Enkel fraværsregistrering

Du kan registrere heldagsfravær eller timefravær for ditt barn, samt legge inn merknader rundt hva det gjelder. Appen viser også en status på om fraværet er sett eller ikke slik at man alltid har full kontroll.

Du kan varsle fravær så snart du blir oppmerksom på det (f.eks. ved innkalling til tannlege). Alt fravær bør varsles på forhånd, slik at skolen er oppmerksom på hvorfor ditt barn ikke møter på skolen.

Det viktigste samlet på ett sted

Appen Min skole vil selvsagt være tilgjengelig for alle smarttelefoner og vil kunne lastes ned i App Store eller Google Play (søk etter "Min skole" fra Visma).

Autentisering gjøres første gang via Idporten, de neste gangene, med enten egendefinert kode eller fingeravtrykk. 

Alle meldinger i appen vil fremdeles samles på meldingsfane til eleven i Visma Flyt Skole og bli overført automatisk til kommunens arkivsystem ved skoleårets slutt.