Informasjon fra Nesna kommune

Sykehjemmet åpnes for besøkende

Det har vært en krevende tid for både pasientene på sykehjemmet og deres pårørende med besøksforbud siden 12.03.20.

Fra og med 18.05.20 åpner Nesna sykehjem for besøkende til pasienter uten påvist covid-19.

Besøkene må foregå på en best mulig måte slik at vi unngår at pasientene våre blir utsatt for smitte.

Det er nødvendig med streng besøkskontroll, og alle besøk må avklares på forhånd med personalet.

Det er sendt et brev til alle nærmeste pårørende med detaljer for hvordan dette skal foregå på en trygg og god måte for alle involverte.

Velkommen!

Mer i denne kategorien « Trygge vårdager