Informasjon fra Nesna kommune

Trygge vårdager

Vi har kommet til mai, og dette er ofte åpningen for vår- og sommeraktiviteter. Det er en hyggelig tid å gå i møte med tanke på at vi nå er mer ute i friluft, både som rekreasjon, men også i festlige lag. Kommunen oppfordrer samtlige å huske på at vi fremdeles er i en pandemisituasjon der vi må ta forholdsregler med tanke på hvordan vi omgås.
Nasjonale anbefalinger er fortsatt at vi ikke samles i større grupper, og at aktiviteter som ofte skjer rundt helligdager og i løpet av våren tar hensyn til de enhver tid gjeldende smittevernregler.
Vi har så langt klart å være smittefrie og vi skal være stolte av den felles dugnadsånden vi alle har bidratt med så langt. Følg de nasjonale smittevernrådene og nyt de gode dagene i fellesskap og samhold.