Informasjon fra Nesna kommune

Informasjon, konsekvenser og kontakt med avdelingene i Nesna kommune

Avdelingene i Nesna kommune har forskjellige tiltak og konsekvenser i forbindelse med Corvid-19-viruset:

Kommunehuset er stengt for publikum. Kontakt kan skje på telefon: 75067000 man-fredag fra 09:00-15:00 eller på E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Det innføres besøksforbud på Nesna sykehjem. Det oppfordres til at pårørende kun ved helt spesielle forhold kan komme på besøk. Dette må alltid forhåndsavklares med institusjonen.

Nesna skole, Nesna barnehage, Rabben barnehage, Rødstua barnehage, Voksenopplæringen, Folkebibilioteket, Svømmehall, Flerbrukshall og kulturskolen i kommunen stenges.

Helsestasjonen, skolehelsetjenesten og helsestasjon for ungdom stenges. Konsultasjoner med vaksiner og nyfødte prioriteres.
Vi ber dere om å bare komme med en av foreldrene. Vi ønsker at dere som ønsker kontakt med helsestasjon sender SMS eller Mail.

Dere kan kontakte oss på Tlf 75067220 hver dag mellom kl 9 – 14 Eller sende sms eller mail resten av døgnet Rigmor 41402889 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Gratis døgnåpne telefontjeneste for alle som trenger noen å snakke med. Du kan være anonym og de har taushetsplikt. Hjelpetelefonen  Mental Helse 116 123  Alarmtelefon for unge 116 111

NAV Har midlertidig stengt. Kan nåes på Chat på www.nav.no eller direkte på telefon:

918 01213 Sigmund Nilssen
412 74690 Iren Jenssen