Informasjon fra Nesna kommune

Nytt om koronavirus i Nesna kommune

Nytt om koronavirus i Nesna kommune Foto: Pixabay

18. januar 2022:

Nye datoer for koronavaksinering:

Fredag 28. januar og fredag 11. februar mellom 09.30 og 13.30 vil det bli mulig å få vaksine uten timebestilling på det gamle sykehjemmet.

Dersom du skal ha din tredje dose, må det ha gått minst 4,5 måned siden andre dose.

14. desember 2021:

I Nesna kommune kan vi registrere 5 nye tilfeller av smittede med koronavirus så langt denne uken.

Har du tegn på luftveisinfeksjon, eller tror du at du kan være smittet med koronavirus? Da kan du hente ut hurtigtest på legekontoret.

Tredje vaksinedose for alle over 45 år planlegges før jul. Mer informasjon om dette kommer så snart dette er klart.
Det vil være mulig for innbyggere med underliggende sykdommer over 18 år å få sin tredje dose på fredag den 17. desember - via drop-in på det gamle sykehjemmet mellom kl. 09.30-14.00.

Det ble det igjen 13. desember innført nye nasjonale tiltak.
Oppdater deg på nye tiltak via regjeringens sider

Vi minner om at du må holde avstand til andre, bruke munnbind der det ikke er mulig å holde en meter avstand, og ellers huske å følge de nye retningslinjene.

10. desember 2021:

Nesna kommunen har per i dag 4 personer i isolasjon på grunn av koronasmitte. Det er ikke mistanke om omikron. Kommunen har valgt å høyne beredskapen til gult nivå på sykehjemmet.

Vi ber alle innbyggere om å være forsiktig og om å følge smitteverntiltakene. Si ja til vaksine, holde avstand og teste seg ved symptomer og hvis en har vært i nærkontakt med smittede, og at det brukes munnbind der en ikke kan holde en meters avstand.

9. desember 2021:

• Les oppdaterte nasjonale retningslinjer fra regjeringen

• Vi oppfordrer alle med symptomer eller som har vært i kontakt med smittede om å teste seg. Hurtigtester deles ut på legekontoret i åpningstiden.

• I Nesna kommune er det enkelte smittetilfeller. Vi vil derfor oppfordre alle til å være ekstra nøye med smittevern fremover

Det viktigste:

• Si ja til vaksine

• Hold en meter avstand til andre enn de du bor med og tilsvarende nære

• Bruk munnbind dersom du ikke kan holde 1 meter avstand

• Hold deg hjemme og test deg når du er syk
Sist redigerttirsdag, 18 januar 2022 14:44