Informasjon fra Nesna kommune

Slik blir vaksineringen i Nesna

Informasjon

Nesna kommune er nå i gang med kartleggingsarbeidet for å skaffe seg en oversikt over hvem av kommunens innbyggere som ønsker å få Koronavaksinen.
På denne siden kan alle over 65 år nå melde seg på for vaksinering. Det vil deretter bli sendt ut sms med nærmere opplysninger om time og opplysninger om oppmøte.

Over nyttår vil alle kommunens hjemmeboende innbyggere som er passert 85 år bli kontaktet om de ønsker å ta vaksinen. De som er tilknyttet omsorgsboliger og sykehjem er allerede ivaretatt. Disse trenger derfor ikke å benytte seg av skjemaet nedenfor.

Vaksineringen skal foregå etter prioriteringen som er fastlagt av sentrale myndigheter:

1. Beboere i sykehjem
  2. Alder 85 år eller eldre
  3. Alder 75 til 84 år
  4. Alder 65 til 74 år og enkelte personer 18-64 år med særlig høy risiko
  5. Alder 55–64 år med underliggende sykdom/ tilstand
  6. Alder 45–54 år med underliggende sykdom/ tilstand
  7. Alder 18–44 år med underliggende sykdom/ tilstand

Vaksinasjonssted

Vaksinasjonsted for alle innbyggere i Nesna vil bli på legekontoret.

Tidspunkt

Når du har meldt deg på via skjemaet nedenfor vil vi behandle innsendelsen din og du vil etter hvert få tilsendt SMS med tidspunkt for oppmøte.

Vaksinedag - Dose 1

På vaksinedagen møter du opp på legekontoret på tildelt tildspunkt. Etter vaksineringen skal du ha tilsyn i 20 minutter før du kan dra hjem.
Før du drar vil du også få tildelt ny time for å sette dose 2. Denne er du forpliktet til å gjennomføre.

Vaksinedag - Dose 2

Etter 20 dager settes dose nummer 2. På samme måte som ved første vaksinasjonsdag skal du ha tilsyn i 20 minutter før du kan dra hjem.
Etter at dose to er satt må det gå ytterligere syv dager før du kan regnes som fullvaksinert.

Skjema

Du må svare på spørsmålet.

Fyll ut fornavnet ditt.

Fylle ut etternavnet ditt.

Ugyldig inndata

Sist redigerttirsdag, 12 januar 2021 11:42