Informasjon til næringslivet

Koronavirus: Informasjon til næringslivet

Er du næringsdrivende og berørt av korona? Her er nyttige lenker og tips.

Mange bedrifter i flere bransjer rammes direkte eller indirekte som følge av pandemien. Behovene er ulike, for noen er det akutt mens andre avventer situasjonen. Nye oppdateringer fra myndighetene kommer fortløpende.

Nyttige lenker:

Her er noen nyttige lenker som kan gi deg og din bedrift informasjon og svar knyttet til utfordringer med anledning av Covid-19.

Da situasjonen utvikles med ny info hver dag prøver vi å oppdatere denne liste løpende.

Enkeltpersonforetak/små og mellomstore bedrifter

Nordland fylkeskommune har midler for bedriftsintern opplæring (BIO-midler). Ved årets tildeling rettes midlene spesielt mot sårbare næringer, med hovedfokus på enkeltpersonsforetak og småbedrifter (til og med 50 ansatte). Les mer her: https://www.nfk.no/aktuelt/kunnskap-i-krisetider.1030849.aspx

En tanke: 

Selv om det er utfordrende tider for alle som driver næring så håper vi at dere kan få tid til å tenke litt nytt. Er det mulig for bedriften å nå nye marked, nye nisjer eller på en eller annen måte få opp omsetning til tross for sitasjonen vi står i. Finnes det muligheter for å drive kvalitetsarbeid, kompetanseheving, planlegging, renovering, tenke markedsføring, se på digitale løsninger. Kan dere finne nye samarbeidspartnere, nye sparringspartnere, skape nye produkt, nye tjenester. Kan dere reflektere over hva som dere lykkes med og hva som dere kunne lykkes med hvis, dersom, at ?

Noen tilfeldige lenker :

 https://www.nho.no/regionkontor/nho-vestfold-telemark/artikkelarkiv/korona-kreativitet/

https://www.nrk.no/urix/kreativ-dugnad-i-kampen-mot-koronaviruset-1.14953689

https://www.fanaposten.no/nyheter/kreativ-korona-stenging-vi-pusser-opp-i-stedet/reptcv!5mEFPkMLCGx0wy7tQNX0vA/

For spørsmål, drøftinger eller eventuell bistand kan dere ta kontakt med Nesna kommune – for Næring Halvor Hilmersen 93248441, eller generelle spørsmål ang korona, Ordfører Hanne Davidsen 48118305

Sist redigerttirsdag, 21 april 2020 09:18

Logg inn