Høring samfunnsdelen

Vi vil vite hva du mener!

Nesna kommune arbeider med ny strategisk plan. Den skal legge føringer for hva kommunen skal satse på og hvordan vi skal nå målene våre. I den forbindelse gjennomfører Nesna kommune et omfattende hørings- og medvirkningsarbeid i hele kommunen.
I tillegg til høring av barn og unge, eldre, bygdelag, næringsliv, bedrifter og lag og foreninger ønsker vi å nå akkurat Deg, du som leser dette, og vi lurer på følgende:

1. Hvordan skal vi få folk, bedrifter og turister til å velge Nesna?
  2. Hva mener du er de viktigste kvalitetene vi har i Nesna?
  3. Hva bør vi gjøre annerledes eller bedre for å at det skal bli mer attraktivt å bo på Nesna?

Du kan sende inn ditt bidrag ved å bruke skjemaet under. Alle bidrag er like viktig og du må gjerne sende inn flere svar.
Vi har lagd et planprogram som forteller litt hvordan vi arbeider med planen:

planKlikk for å laste ned

Send inn fil
Alle svar som kommer inn blir arkivert og er offentlig her på nettsiden.
50 tegn igjen
Legg til filer