Kunngjøringer og høringer

Offentlig høring: Forslag til kommunedelplaner for avløp og vannforsyning for Nesna kommune

Nesna kommune har foretatt revisjon av tidligere hovedplaner for avløp og for vannforsyning, som nå har status/benevnelse som kommunedelplaner.Planene legges nå ut til offentlig høring. Kommunedelplanene omhandler blant annet målsettinger, tilstandsvurdering/avvik i forhold til gjeldende forskrifter og behov for tiltak på de respektive sektorer.

Høringsinstanser får plandokumentene tilsendt i digitalt pdf-format. Plandokumentene kan også lastes ned her:

Papirversjon av begge plandokumentene er utlagt for publikum på rådhuset.

Anmerkninger til plandokumentene må gis skriftlig som brev eller e-post til:
Nesna kommune, Movegen 24, 8700 Nesna.
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Høringsfrist: 15.09.2018.

Sist redigertfredag, 06 juli 2018 20:20