Kunngjøringer og høringer

Høring Statens vegvesen- Hvor skal busskurene står i Nesna?

Statens vegvesen har sendt høringsbrev til Nesna kommune (alle kommuner i Nordland).

Det bes om innspill angående framtidig plassering av busskurer i Nesna kommune.

Se gjerne på vedlagt høringsbrev som lastes ned som eget dokument (se under).

Om du har innspill i saken så hadde det vært greit at du sender det til Statens vegvesen, med kopi til Nesna kommune Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Nesna kommune jobber jo med Trafikksikkerhetsplanen. Og ditt innspill kan da ha virkning på dette planarbeidet også.

Takk!

Plan og utvikling