Kunngjøringer og høringer

Høring Trafikksikkerhetsplan inkl. handlingsdel 2018-2021

Trafikksikkerhetsplanen for Nesna kommune (Høringsutkast) legges ut til offentlig ettersyn

i 6 uker med høringsfrist 11.05.2018.

Tiltakene (Handlingsplan) som er foreslått vurderes som foreløpige og aktuelle tiltak bestemmes ved sluttbehandling av planen etter at høringen er gjennomført.

Forslaget (Høringsutkast) til Trafikksikkerhetsplan for Nesna kommune legges ved.

Forslaget finnes også på kommunens hjemmeside og i papirform på servicetorget.

Merknader kan sendes på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller per brevpost til Nesna kommune, Movegen 24, 8700, merket med: «Høring Trafikksikkerhetsplan». Høringsfrist: 11.05.2018.

Nesna kommune

Sist redigertmandag, 19 mars 2018 10:56