Kunngjøringer og høringer

Søknad til offentlig ettersyn - Tomma laks

TOMMA LAKS – Søknad om arealendring ved eksisterende oppdrettslokalitet Nordbotnet

KUNNGJØRING

I henhold til Lov om akvakultur av 17.6.2005 med forskrifter, legges følgende søknad ut til offentlig innsyn:

Søknad om akvakultur Nesna kommune

• Søker: Tomma Laks AS 864 596 592
  • Søknaden gjelder: Arealendring
  • Omsøkt størrelse: Ingen endring
  • Lokalitet: Nordbotnet
  • Koordinater: N 66º15,367` Ø 12º53,652
  • Kontaktadresse: Nesna kommune, Movegen 24, 8700 Nesna. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Søknaden er utlagt til offentlig innsyn på rådhuset og på kommunens hjemmeside www.nesna.kommune.no under kunngjøringer. Eventuelle merknader på denne lokalitetsplasseringen må fremsettes skriftlig og oversendes kommunen innen 1 måned fra denne kunngjøringen.

EVENTUELLE MERKNADER MÅ FREMSETTES INNEN 26.05.2017

Vedlegg til søknaden kan lastes ned nedenfor:

Sist redigertfredag, 21 april 2017 00:53