17. mai 2020

Digital sending

Det vil bli sendt direkte fra 17. mai-arrangementet i Nesna. Du kan se sendingen direkte (og i reprise) her. Sending med musikk starter klokken 10, men selve live-sendingen vil starte senere. Nøyaktig sendestart avhenger av bilkortesjen.

17. mai program

En annerledes 17. Mai feiring

08.00 Flaggheising ved Nesna skole, Nesna Hornmusikk spiller
09.40 Oppstilling av bilkortesje. innkjøring ved fremsiden av Coop – Vil være markører til stede
10.00 Sang av Espen Alvim på Nesna Stadion
10.15 Bilkortesjen kjører. Oppstilling Idrettsvegen og deler av Refsnesvegen, til rundkjøringen. Ruta går Refsnesvegen til sykehjemmet, Strandvegen, ned til Zahls plass, opp Havnevegen forbi bensinstasjonen fortsett Movegen forbi kirka. Toget avsluttes ved nedkjøring til Strandlandsvegen.

ca 10.50 Digital sending. Sendes direkte og kan sees om igjen på Nesnakommune.no, Ranablad.no, Ranano.no, Hblad.no og oppslagtavla i Nesna på Facebook.
- Nasjonalsangen v/ Espen Alvim
- Bilkortesje
- Kransnedleggelse ved bautaen
- Barnekoret
- 17.maitale v/ Tony Øwre Lyngås
- Musikalsk innslag v/ Trond Skarheim og Linda L. Alne
- Utdeling av kulturpris v/ ordfører
- Musikalsk innslag v/ Trio Nesna
- Andakt v/ sokneprest Finn Rihndal
- Naturbilder v/ Hans Petter Sørensen

13.00 «Ja, vi elsker» i allsang – Hele Norge oppfordres til å gå ut og synge Nasjonalsangen

17. mai-komiteen ønsker ikke publikum ved livesendingen og oppfordrer alle til å følge de nasjonale smittevernreglene.

17.mai komitéen håper dere får en fin feiring hjemme, selv om den er annerledes.

Gratulerer med dagen!!

JA, VI ELSKER

Ja, vi elsker dette landet,
som det stiger frem,