Nesna kommune skal opprette "BUA"

Nesna kommune ved Frivilligsentralen har fått innvilget søknad om midler til oppstart av BUA.
BUA er en nasjonal forening som jobber for at barn og unge skal få muligheter til å prøve flere og mer varierte aktiviteter. Det gjør de ved å gjøre det enklere å låne utstyr til sport og friluftsliv. BUA-nettverket består av 93 utlånsordninger i 80 kommuner fordelt på 16 fylker. 70 utlånsordninger er i full drift og 23 nye skal åpne i løpet av 2019. Alle har felles mål om å bidra til inkludering og økt deltakelse i helsefremmende aktiviteter.

Har du lyst til å lese mer om BUA? Ved å følge denne lenken kommer du til nettsidene deres: https://www.bua.io/

Sist redigertmandag, 03 juni 2019 12:58