Informasjon om ergoterapitjenestene

På grunn av redusert kapasitet vil publikum oppleve ventetid for ergoterapitjenester i Nesna kommune.
Henvendelser som gjelder tjenesten kan formidles til kommunens servicetorg (telefon 75 06 70 00), og de vil ta i mot behovet og videreformidle dette til helse- og omsorgstjenesten. Henvendelser kan også sendes via e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., da må navn, telefonnummer og en kort beskrivelse av behovet fremkomme.

Det må påregnes noe lengre ventetid enn normalt.