Kulturprisen 2019

Nesna kommune deler hvert år ut en kommunal kulturpris:

• Kulturprisen har som formål å tjene til inspirasjon og motivasjon for kulturarbeidere i Nesna kommune
  • Kulturprisen kan tildeles for aktiviteter innenfor hele kulturområdet.
  • Kulturprisen skal primært gå til enkeltpersoner bosatt i Nesna kommune – men kan også tildeles personer som på annen måte er knyttet til kommunen. Prisen kan også tildeles lag, foreninger og lignende.
  • Forslag på kandidater til kulturprisen fremmes av enkeltpersoner, lag og foreninger.

Frist for innlevering av nominasjoner til årets kulturpris er satt til 5.mai, og vi minner om at forslaget skal begrunnes av forslagsstilleren.

Forslag sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller leveres til kommunens servicetorg.

Mer i denne kategorien « Tilbud om datahjelp