Rydding av skog under og langs lavspentlinjer

Av sikkerhetsmessige hensyn og for å hindre at det oppstår feil på linjenettet, er Helgelands Kraft nødt til å holde linjetraseen ryddet slik at busker og trær ikke kan komme i berøring med ledningene. HelgelandsKraft vil gjennomføre slik skogrydding i løpet av 2019.
Utførende firma kommer til å informere om dette via SMS 2-7 dager før arbeidet starter, så langt som dette er mulig. I SMS får du blant annet informasjon om geografisk område der skogryddingen skal foregå.
Henvendelser og spørsmål ang. utførelse av skogryddingen rettes mot utførende firma, kontaktinformasjon finner du i SMS eller nederst på lappen som b!ir lagt i postkassen 2-7 dager før arbeidet starter.
Andre henvendelser i forbindelse med skogryddingen, kan sendes skriftlig til Helgelandskraft på følgende to måter:

• Via epostadresse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • Via brev: HelgelandKraft AS, v/ henvendelse skogrydding Postboks 702, 8654 Mosjøen

Arbeidet vil bli utført så skånsomt som mulig, men slik at linjenettets drift sikres. Abonnenter som ikke har luftlinje over sin eiendom vil ikke bli berørt av dette arbeidet.

Nesna kommune har luftlinjer over noen av sine eiendommer, og publikum opplyses med dette om at slik traserydding vil bli utført på relevante kommunale eiendommer i løpet av 2019.