Informasjon om kommunens T-team for førskolebarn

Illustrasjonsfoto Illustrasjonsfoto

Nesna kommunes T-team for førskolebarn skal samarbeide tverrfaglig for å hjelpe førskolebarn med ulike behov. Teamet kan sammen med familie og eventuelle samarbeidspartnere prøve å finne løsning gjennom helhetlig tenkning og samordning av ressurser til beste for den enkelte.

Saker som tas opp kan være anonyme, eller med navn, hvis samtykke foreligger.
Saker som ønskes å tas opp i teamet, kan meldes til helsesøster. Saker må meldes inn senest 1 uke før møtet.

Teamet består av barnehagestyrere og spesialpedagog:

• Nesna barnehage telefon 75 06 71 90
  • Rødstua barnehage telefon 75 05 63 30
  • Rabben barnehage telefon 75 05 75 00
  • PPT v/ kontaktperson telefon 75 14 54 40
  • Barneverntjenesten telefon 75 06 70 00
  • Helsesøster telefon 75 06 72 20/414 02 889, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre innkalles ved behov. Teamet har taushetsplikt.

Hvem kan ta kontakt med teamet? Alle som har en problemstilling/bekymring for førskolebarn.

Møteplan 2017:

• 3. mai
  • 6. juni
  • 5. september,
  • 3. oktober,
  • 7. november,
  • 5. desember

Det blir hyppigere møter ved behov.

Sist redigerttirsdag, 23 mai 2017 21:06