Informasjon fra Nordland Fylkeskommune: Redusert tannhelsetilbud fram til august

Fylkesvåpen Nordland Fylkeskommune Fylkesvåpen Nordland Fylkeskommune

Redusert tannhelsetilbud i Nesna og Lurøy

Grunnet tannlegemangel fram til i august 2017, vil tilbudet om behandling hos tannlege bli midlertidig begrenset i Nesna og Lurøy kommune.
Rettighetspasienter vil bli ivaretatt som tidligere, fortrinnsvis av tannpleier. Innkallinger for undersøkelser og vurderinger blir ivaretatt
Det vil delvis være tannlege tilstede på Nesna tannklinikk ut mai. Ny fast tannlege til Nesna / Lurøy er ansatt og oppstart planlegges fra ca. 1. august 2017. Det vil i tillegg bli utlyst ytterligere en tannlegestilling til området - rett over påske. Ferieavvikling gjennomføres i juli måned.
Tannklinikkene vil i kommende periode være bemannet med tannhelsesekretærer og tannpleier. For akutt behandling hos rettighetspasienter, vil tannklinikkene i Mo, Selfors, Leirfjord og Sandnessjøen være behjelpelig med behandling. Kontakt formidles gjennom tannhelsesekretærene på de lokale tannklinikkene.

Sist redigertfredag, 07 april 2017 12:32