NY PRIS! TIL SALGS! Kommunal enebolig i Rudivegen 4

Nesna kommune kommer til å selge den kommunale eneboligen på Rudivegen 4, Gnr/Bnr 57/68 på Nesna tettsted (Lundheim).

Sammenfattet beskrivelse:

Frittliggende villa i en etg. med integrert garasje (BTA 192 kvm). Eiendommen ligger sentralt på Nesna. Korte avstander til forretning, barnehage, havn, barne og ungdomsskole og høgskolesenter samt offentlig administrasjon.

Rommelig tomt (1 124 kvm eiet tomt), plan opparbeidet og beplantet. Stor utv. terrasse mot vest med grillsted. Direkte adkomst fra østsiden. Eksisterende bebyggelse mot nord, sør og vest.

Stille og rolig strøk.

Markedsverdi (normal salgsverdi):  Kr. 1 200 000,- pluss kjøpers omkostninger

NY PRIS!  Kr. 950 000,- pluss kjøpers omkostninger (forutsetter rask avgjørelse)

Se vedlagt takstdokument

I sammenheng med salget (før overdragelsen gjennomføres) så må det fradeles gangsti til Nesna barnehage og gjennomføres reparasjon på kolakken.

Ved interesse kontaktes:
Nesna kommune /v servicetorget
Pr e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf: 75067000 (Servicetorget) eller 95015207 (Thomas Wirthgen)

Sist redigerttorsdag, 20 april 2017 17:53