Hele Helgeland på sykkel

Første utgave av magasinet Hele Helgeland er nå tilgjengelig. Vi håper du lar deg inspirere til å oppleve regionen og bli bedre kjent med naboene.

Få regioner i Nord-Norge har så sterkt fokus på sykkel som det Helgeland har. Når Arctic Race of Norway nå suser tett forbi stuedørene på Helgeland, viser vi fram det vakreste Norge har å by på. Og for et format denne reklameplakaten vises i! Hele 180 land sender sykkelrittet på TV.
Sykkel handler om folkehelse. Det handler om turisme, og det handler om miljø. Arctic Race handler om å skape stolthet og engasjement gjennom de fire dagene 22 sykkellag skal sykle i det vakreste landskapet vi har å vise fram for verden. Vi har lagt til rette for en storslått sykkelfest. Ta med deg naboen og bli med, da vel!

Les magasinet ved å klikke på bildet under:

Bildet viser en sykkel på helgalandsbrua

Sist redigertfredag, 08 juli 2016 14:19