Nyheter

Prosjektkoordinator Handnesøyprosjektet

Nesna, sett fra utsikten Halvor Hilmersen Nesna, sett fra utsikten

Handnesøyprosjektet
– helhetlig kvalifisering av bosatte flyktninger til arbeid eller utdanning i landbruket.

Nesna Kommune har fått kommunale utviklingsmidler til å gjennomføre prosjektet over tre år. Vi har innledet samarbeid med aktører i næringa på Handnesøya, regional arbeidsgiver og videregående skole. Hvis alt går etter planen bosettes deltakerne i løpet av sommeren 2016 og vi skal være i gang med undervisning til skolestart.

For at deltakerne skal komme igjennom et innholdsrikt program har vi følgende stilling ledig:

Prosjektkoordinator, 100 % engasjement  til 30.06.2018.

Stillinga er underlagt enhetsleder Bosetting og Mottak som også er prosjektleder.  Oppmøtested er Handnesøya der prosjektet i all hovedsak skal gjennomføres.  

For å finne den best kvalifiserte søkeren til stillingen vil summen av følgende tre faktorer være avgjørende :
Utdanning : Fullført relevant vgs ( Landbruksskole )  eller relevant høyere utdanning (Landbruk, pedagogisk, flyktningfaglig, prosjektledelse, sosialfaglig.)  

Erfaring : Relevant erfaring kan være så mangt.  Søkere med erfaring fra landbruk, skole og bosetting av flyktninger vil være spesielt interessant.  Kjennskap til forvaltningsarbeid/administrativt arbeid og systemkunnskap vil være en stor fordel.

Personlig egnethet :    Søker må i søknad si noe om hvilke personlige egenskaper som søker innehar og som vil være egnet i stillinga som koordinator.  Stikkord : arbeide selvstendig, strukturert/målrettet, samarbeidsevne, gjennomføringsevne, tydelighet og kommunikasjon.


Vi kan tilby en særdeles spennende jobb, «bordet er ikke dekket» men forventningene til at deltakerne skal lykkes er store.
Ved spørsmål til stillingen, ta kontakt med prosjektleder Frode Ulriksen tlf : 918 16320.

Søknad sendes Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 29.04.2016

Sist redigertonsdag, 13 april 2016 14:57

Logg inn

Translate
noafsqamarhyazeubebsbgcacebnyzh-CNzh-TWcohrcsdanleneoettlfifrfyglkadeelguhthahawiwhihmnhuisigidgaitjajwknkkkmkokukylolalvltmkmgmsmlmtmimrmnmynepsfaplptparorusmgdsrstsnsdsiskslsoessuswsvtgtatethtrukuruzvicyxhyiyozu
noafsqamarhyazeubebsbgcacebnyzh-CNzh-TWcohrcsdanleneoettlfifrfyglkadeelguhthahawiwhihmnhuisigidgaitjajwknkkkmkokukylolalvltmkmgmsmlmtmimrmnmynepsfaplptparorusmgdsrstsnsdsiskslsoessuswsvtgtatethtrukuruzvicyxhyiyozu