Nytilsatt prosjektleder i Nesna kommune

Nesna kommune har tilsatt prosjektleder i 40 % stilling i forbindelse med Arctic Race of Norway som kommer til Nesna lørdag 13. august. Prosjektlederen er Jan Håvard Selseng:

Utdanning og arbeid:
Jeg vokste opp i Kristiansand og kom til Korgen som tidlig ungdom. Der drev vi gård hvor jeg senere tok Agronom, gikk videregående i Trondheim og Oslo og studerte ved UiO i Oslo. Etter noen år i Askøy og Hemnes kommune arbeidet jeg en del år med distrikts- og regionalpolitikk i departementene. De siste årene har hatt ansvar for næringsarbeidet i Stjørdal kommune.

Interesser:
Jeg har vært mye i alpinbakker, gått på ski, hatt to hunder og bevegd meg en del i fjellet - både i Norge og utlandet. Jeg har også 3-4 fiskestenger og hagle. Men hovedinteressen har vært seilbåt - hvor den siste turen var fra Europa til Stillehavet.

Hvorfor Nesna:
På bakgrunn av min tilknytning til Helgeland pga. oppvekst og familie i Hemnes og Rana har det vært naturlig for meg å flytte til Nesna. Brukbar kommunikasjon, best mulig klima og nærhet til sjø.

Rollen som prosjektleder i Nesna:
Prosjektet er å samordne alt positiv engasjement til å gjennomføre et Artic Race Norway og en folkefest. Men det er samtidig viktig for meg at vi alle har en oppfatning av at dette vil gi ringvirkninger.
Det vil være tre hovedutfordringer i jobben:

A) Det må være uproblematisk for alle interesserte å komme med forslag til hva som bør gjøres og få en oppgave den helgen Arictic Race of Norway går av stabelen

B) Koordinere de oppgavene organisasjonen Artic Race of Norway stiller som krav til selve rittet og det som vi på Nesna synes er viktig å gjøre samtidig denne helgen

C) Mangel på tid. I og med at mange har det travelt i mai og juli er en feriemåned bør hovedorganiseringen være på plass i løpet av april.

Jeg kan kontaktes på telefon (908 53 105), mail (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.), facebook og privat.

Selseng