Nye informasjonsverktøy

Nesna kommune innfører høsten 2015 flere nye verktøy som skal gi bedre oversikt og forbedre informasjonsarbeidet både ut mot innbyggerne, internt i kommunen og for andre interesserte.

Kommunen presenterer i disse dager en ny nettside som skal gjøre det enklere for alle å finne god og relevant informasjon om kommunen og tjenestetilbudet. Den nye nettsiden er tilpasset både mobiler og nettbrett i tillegg til pc, og vil bli et godt verktøy både for innbyggere, ansatte og andre.
Vi vil fortløpende legge ut informasjon på de nye sidene, og er det noe du savner setter vi pris på tilbakemelding slik at vi kan jobbe kontinuerlig med å få best mulig informasjon ut på sidene.

I tillegg til ny nettside har kommunen også fått egen profil på Facebook. Her vil relevante nyhetssaker legges ut fortløpende samtidig som nettsiden oppdateres.

På de nye nettsidene vil du også kunne følge postlistene og møtekalenderen hvor alle møtepapirer og protokoller til politiske møter legges ut fortløpende. Dette er et nytt verktøy som henger sammen med oppgraderingen av det nye saks- og arkivsystemet i kommunen som nå gir oss helt nye muligheter for åpenhet i forvaltningen.
Send oss gjerne spørsmål og tilbakemeldinger: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Sist redigerttirsdag, 13 oktober 2015 23:55
Mer i denne kategorien Nye 100 år konferanse »