Logo
Skriv ut denne siden

Fagskoleutdanning på Nesna – Åpent informasjonsmøte

Fagskoleutdanning på Nesna – Åpent informasjonsmøte Foto: Fagskolen i Viken

Nesna kommune har invitert Fagskolen i Viken til et samarbeid for å gi ansatte i helse- og omsorgsektoren fersk og aktuell videreutdanning. Nå kan alle interesserte bli med på Teams-møte om den nye fagskoleutdanningen.

Januar 2022 starter Fagskolen i Viken opp etter- og videreutdanning i «Observasjons- og vurderingskompetanse i helsetjenesten» på Nesna.  Videreutdanningen er laget for å gi helsefagarbeidere, sykepleiere og andre i helsetjenesten, en mulighet til å styrke sin kompetanse på en effektiv og fleksibel måte, som kan kombineres med full jobb og et hektisk familieliv. 

Videreutdanningen skal gi spisskompetanse innen observasjon og vurdering for å bidra til tidlig oppdagelse av funksjonssvikt og forverret helsetilstand hos pasienter/brukere. Dette vil være en svært rimelig og effektiv måte å løfte kompetansen innen kommunens helse- og Omsorgstjenester.

Studiet er lagt opp med samlinger på Nesna og på nett. Det blir 3 fysiske samlinger av 2 dager på Nesna i løpet av ett semester. Mellom disse blir det samlinger på nett. 

Viken fagskole er Norges største fagskole og tilbyr høyere yrkesfaglig utdanning som ligger på nivå over videregående opplæring. Utdanningene er korte og yrkesrettede som bygger på fag-/svennebrev, autorisasjon eller lang relevant yrkespraksis. Les mer om studiet og opptakskrav på Fagskolen i Viken. Søknadsfrist: 20. desember 

Bli med på informasjonsmøte om fagskoleutdanningen via Teams.

Påloggingsinfo i Teams


Har du spørsmål, kontakt: 

Hanne Maren Reistad 
Nesna kommune 
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 
tlf. 949  78 796 

Sist redigerttirsdag, 09 november 2021 14:29
Post- og besøksadresse, Nesna kommune, Movegen 24, 8700 NESNA
Telefon: 750 67 000 | E-post: postmottak@nesna.kommune.no | Organisasjonsnummer: 939600515