Folkemøte om stedsutvikling

Folkemøte om stedsutvikling Foto: Hilde V. Falch

Nesna kommune arrangerer folkemøte om stedsutvikling tirsdag 28.09 kl 1930 på Nord Universitet, studiested Nesna.Det blir satt opp båttransport fra Nesna til Nesnaøyene kl 21.45.

Nesna kommunestyre valgte i sommer å vedta et program for stedsutvikling, som handler om å gjøre Nesna mer attraktiv for innbyggerne, næringslivet og besøkende. En stedsutviklingsprosess, gjennom et parallelloppdrag, er en kreativ og spennende prosess for å utvikle stedet, ved at to arkitektkontor samarbeider om å finne smarte løsninger i samhandling med næringslivet og innbyggerne i Nesna.

Programmet omhandler hele tettstedet, med særlig fokus på de sjønære områdene med tilstøtende tomter.

Programmet for møte:

Innledninger:

• Ordfører Hanne Davidsen
  • Prosjektleder Halvor Hilmersen
  • Arkitekt og leder av Bylivssenteret, Lise Larstuvoll
  • Arkitektene presenterer seg

Videre vil arkitektene ta imot innspill i kantina ved enkeltbord, og det vil bli servert kaffe og kake.

Nesna Kommune oppfordrer alle som ønsker å bidra til prosessen til å møte opp og dele sine tanker med arkitektene og kommunen.

Sist redigertmandag, 27 september 2021 13:31