Ledige timer til vaksinering

I uke 30 har Nesna kommune ikke nok kandidater til å sette de vaksinedosene vi får, og vi ber derfor dere som ønsker å bli vaksinert men som ikke har meldt seg om å gjøre det nå.

Skjema for å melde seg til vaksinering finner du her: https://www.nesna.kommune.no/selvbetjening/koronavirus/korona-lokalt/item/1064-slik-blir-vaksineringen-i-nesna

I ferieperioden vil vaksiering foregå på følgende måte:

• Innkallingstidspunkt: All vaksinering planlegges uka før den skal gjennomføres. De som skal vaksineres påfølgende uke blir oppringt innen fredag kl. 15.00, og vaksinering gjennomføres i hovedsak onsdager. Dersom distribusjon av vaksiner endres kan det bli forandringer lokalt, det vil da komme ny informasjon.
  • Personer som er forhindret fra å møte til innkalt tidspunkt vil bli prioritert ved neste innkalling. Det vil ikke bli registrert hvor lenge den enkelte er forhindret fra å møte, ny innkalling skjer automatisk ved neste innkallingstidspunkt.
  • Du faller ikke ut av prioriteringen selv om du har vært forhindret til å møte til vaksinering flere ganger – du blir kontaktet på nytt inntil du er ferdig vaksinert
Mer i denne kategorien « Tidligstemmegivning