Tilskudd til tiltak i beiteområder

Tilskudd til tiltak i beiteområder Pixabay

Tilskudd til tiltak i beiteområder skal legge til rette for best mulig utnyttelse av beite i utmark, redusere tap av dyr på utmarksbeite og fremme fellestiltak i beiteområdene. Fylkesmannen har tidligere hatt ansvaret for denne ordninga, men ordninga er fra og med 2020 overført til kommunene.

Tilskuddsordningen forvaltes etter Forskrift om tilskudd til tiltak i beiteområder (FOR-2013-02-04-206), Landbruksdirektoratets rundskriv 2019-45 og lokale retningslinjer/kommunens prioriteringer.

Søknadsfrist: 1. februar

Ved spørsmål om ordninga kontakt  Inger Richardsen  på telefon 75067023, eller på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.