Nyheter

Valginformasjon - Stortingsvalget 2017

  • Publisert i Nyheter
  • Sist redigert søndag, 09 juli 2017 11:17

Valg 2017

Valgdagen for stortings- og sametingsvalget 2017 er mandag 11. september.

Tidligstemmegivning

Ordinær forhåndsstemmegiving foregår i servicetorget i administrasjonsbygget i perioden 10.08.17 – 08.09.17. Åpningstider: Mandager 09.00-14.00 og tirsdag - fredag 09.00-15.00.
Dersom du ikke har anledning til å stemme i dette tidsrommet, og heller ikke på valgdagen 11. september, kan du fra 1. juli henvende deg til kommunens servicetorg for å gjøre avtale om å avgi tidligstemme. Valglistene inneholder da bare partiets navn. Du trenger ikke valgkort, men ta med godkjent legitimasjon. Tidligstemme kan avgis i servicetorgets åpningstider etter avtale.

Står du i manntallet? 

For å ha stemmerett ved valget må du være innført i manntallet.
Hvis du har flyttet til en annen kommune og melding om flytting ikke er mottatt av folkeregisteret innen 30. juni 2017, står du fremdeles i manntallet i den kommunen du flyttet fra.  Du kan forhåndsstemme i hvilken som helst kommune, men på valgdagen må du stemme i den kommunen du er manntallsført. 

Vil du vite mer?

Her finner du mer informasjon om høstens valg: www.valg.no

Les mer

Bli med på sommerles!

  • Publisert i Nyheter
  • Sist redigert mandag, 30 november -0001 01:00

Går du i 1.-7. klasse?
Da kan du bli med på Norges kuleste sommerlesekampanje fra 1. juni til 31. august. Sjekk ut www.sommerles.no eller besøk biblioteket for mer info.
Lag deg en profil på www.sommerles.no og les så mye du orker i løpet av sommerferien. Bøkene du leser registrerer du på nettsiden, og for alt du leser samler du poeng og kan vinne både kule digitale trofeer og premier som du kan hente på biblioteket.

Biblioteket holder åpent i hele sommer. Sjekk våre sommeråpningstider på www.nesnabibliotek.no.

Les mer
Abbonér på denne nyhetsmatingen

Logg inn

Translate
noafsqamarhyazeubebsbgcacebnyzh-CNzh-TWcohrcsdanleneoettlfifrfyglkadeelguhthahawiwhihmnhuisigidgaitjajwknkkkmkokukylolalvltmkmgmsmlmtmimrmnmynepsfaplptparorusmgdsrstsnsdsiskslsoessuswsvtgtatethtrukuruzvicyxhyiyozu