Nyheter

Gratulerer Nesna skole!

 • Publisert i Nyheter
 • Sist redigert mandag, 30 november -0001 01:00

Vi gratulerer Nesna skole som tirsdag 14. november fikk det synlige beviset på at de er en helsefremmende skole!
Gratulerer til alle elever og ansatte, og vi ønsker å rette en stor takk til alle ansatte ved skolen, rektor Solveig Naustvoll og rådgiver for oppvekst og kultur Tore Løkkås for fremragende arbeid. Takk også til Polarsirkelen Friluftsråd ved Knut Berntsen for all hjelp og støtte.

Les mer

Vil du bli verge?

 • Publisert i Nyheter
 • Sist redigert onsdag, 08 november 2017 18:28

Fylkesmannen har behov for flere verger til barn og voksne i Nordland fylke.

Les mer

Vennskap som tema i barnehagen

 • Publisert i Nyheter
 • Sist redigert mandag, 30 november -0001 01:00

Nesna kommunale barnehage har for tiden "Vennskap" som tema, og barns utsagn og håndavtrykk har blitt til en flott vennskapsvegg!

Les mer

Bli med å lage Pepperkakebyen Nesna 2017!

 • Publisert i Nyheter
 • Sist redigert onsdag, 01 november 2017 15:03

Nesna folkebibliotek inviterer ALLE - barn, voksne, klasser, skoler, lag, foreninger, bedrifter, osv. - til å være med på og lage Pepperkakebyen Nesna 2017.

Pepperkakehusene må være spiselige. Det vil si at man bør bare bruke spiselige produkter. Man kan gjerne bruke ferdig pepperkakedeig, men det er ikke lov å bruke "superlim" eller noe slikt.
Man kan bygge og pynte det akkurat slik man vil. Alt er lov, bare fantasien setter grenser, men det må være solid bygd, og tåle å bli flyttet på.

Alle hus må leveres etter avtale, eller i bibliotekets åpningstider torsdag 7. eller fredag 8. desember.

Åpning av byen: Alle er invitert til åpningen av byen lørdag 9. desember klokken 12.00

Avstemming foregår på følgende to måter, og siste sjanse for å avgi stemme er søndag 17. desember klokken 14.00.
• Ved å like bildet av din favoritt på Facebook.
• Ved å avgi stemme på biblioteket. Der ligger det lapper til å skrive navn og/eller nummer på din favoritt, og ved siden av skanken står det en boks som lappene legges i.

Byen skal stå utstilt i biblioteket fra 9. desember til og med 18. desember.
Kåring av publikumsfavoritt skjer mandag 18. desember klokken 12.00

De tre flotteste konstruksjoner blir premiert med:

 • 1. premie: kr 1500.-
 • 2. premie: kr 1000.-
 • 3. premie: kr 500.-

Premiene er sponset av Sparebank 1 Nord-Norge

Pepperkakebyen skal knuses og spises. Vi vil derfor minne de av dere som ønsker byggverkene eller brett i retur om at dere henter dette innen stengetid onsdag 21. desember.

Følg oss på Facebook: ( https://nb-no.facebook.com/Pepperkakebyen.Nesna/)

#pepperkakebyennesna2017

Les mer

Betal regningene enklere fra oss!

 • Publisert i Nyheter
 • Sist redigert tirsdag, 24 oktober 2017 11:34

Velg eFaktura og/eller AvtaleGiro på for eksempelvis SFO, barnehage, eiendomsskatt, feiertjenester eller vann/avløp.

AvtaleGiro og eFaktura får regningen betalt på litt ulike måter
Velger du eFaktura får du en elektronisk faktura rett inn i nettbanken, alt du trenger å gjøre er å godkjenne med ett klikk så er regningen betalt. Du slipper å taste lange KID- og kontonummer!

AvtaleGiro er helautomatisk. Det vi si at banken sørger for at regningene betales direkte fra din konto på forfallsdato. Null KID, null fakturagebyr, null inkassovarsler. Du beholder full oversikt og kontroll over regningene dine selv om AvtaleGiro trekkene gjøres av banken, da du blir varslet minst 7 dager før trekket skjer.

Med eFaktura og AvtaleGiro har du fortsatt full kontroll over regningene dine, og du avgjør selv forfallsdato, beløp og hvilken konto pengene skal trekkes fra. Det er rett og slett den beste løsningen for deg som vil unngå ubehagelige overraskelser i fremtiden.

Når du betaler neste regning fra oss, vil du i de fleste nettbanker bli spurt om du ønsker å opprette eFaktura eller AvtaleGiro. Ved å takke ja, opprettes avtalen, og neste regning vil sendes elektronisk rett i nettbank og ikke i posten.
Når du inngår AvtaleGiro bør du være obs på at du får beskjed når avtalen trer i kraft og må betale regninger tilsendt i posten som normalt inntil avtalen er aktivert.

Har du ikke nettbank, ta kontakt med din bank for å opprette AvtaleGiro.

Kombinasjon av eFaktura og AvtaleGiro
Ved å kombinere AvtaleGiro og eFaktura blir regningene dine fortsatt betalt automatisk på forfallsdato, men varsel blir sendt som eFaktura rett inn i nettbanken din. Du blir varslet minst 7 dager før trekket skjer på konto.

Les mer
Abbonér på denne nyhetsmatingen

Logg inn

Translate
noafsqamarhyazeubebsbgcacebnyzh-CNzh-TWcohrcsdanleneoettlfifrfyglkadeelguhthahawiwhihmnhuisigidgaitjajwknkkkmkokukylolalvltmkmgmsmlmtmimrmnmynepsfaplptparorusmgdsrstsnsdsiskslsoessuswsvtgtatethtrukuruzvicyxhyiyozu
noafsqamarhyazeubebsbgcacebnyzh-CNzh-TWcohrcsdanleneoettlfifrfyglkadeelguhthahawiwhihmnhuisigidgaitjajwknkkkmkokukylolalvltmkmgmsmlmtmimrmnmynepsfaplptparorusmgdsrstsnsdsiskslsoessuswsvtgtatethtrukuruzvicyxhyiyozu