Nyheter

Klipp hekk, trær og busker- Trafikksikkerhet er også ditt ansvar!

  • Publisert i Nyheter
  • Sist redigert fredag, 11 august 2017 11:15

Klipp hekk, trær og busker- Trafikksikkerhet er også ditt ansvar! Vi trenger din hjelp som grunneier!

 

Teknisk etat har nylig hatt en befaring i kommunen.

Det observeres at det gror igjen mange plasser, dette i forhold til nødvendig sikt, bredde og høyde på offentlig trafikkareal. Det gjelder flere kryss, rundkjøringen og også langs offentlige veier og gangstier.

Vi ber om å følge veilederen (se vedlegg) fra Statens vegvesen. Du kan gjerne ta kontakt med teknisk for å diskutere gode løsninger.

Takk for din medvirkning!

 

 

 

 

Les mer

Ledig plass i Nesna kommunale barnehage

  • Publisert i Nyheter
  • Sist redigert mandag, 30 november -0001 01:00
Vi ønsker velkommen til nytt barnehageår, med nye glade farger på lekeplassen. Takk til de snille givere, så vi fikk lagd to lekekjøkken ute. Vi har ennå noen ledige plasser, ta gjerne kontakt.
Med vennlig hilsen
For Nesna kommune
Hilde Herseth
Styrer
Nesna barnehage
Tlf 75067190
Les mer

Valginformasjon - Stortingsvalget 2017

  • Publisert i Nyheter
  • Sist redigert søndag, 09 juli 2017 11:17

Valg 2017

Valgdagen for stortings- og sametingsvalget 2017 er mandag 11. september.

Tidligstemmegivning

Ordinær forhåndsstemmegiving foregår i servicetorget i administrasjonsbygget i perioden 10.08.17 – 08.09.17. Åpningstider: Mandager 09.00-14.00 og tirsdag - fredag 09.00-15.00.
Dersom du ikke har anledning til å stemme i dette tidsrommet, og heller ikke på valgdagen 11. september, kan du fra 1. juli henvende deg til kommunens servicetorg for å gjøre avtale om å avgi tidligstemme. Valglistene inneholder da bare partiets navn. Du trenger ikke valgkort, men ta med godkjent legitimasjon. Tidligstemme kan avgis i servicetorgets åpningstider etter avtale.

Står du i manntallet? 

For å ha stemmerett ved valget må du være innført i manntallet.
Hvis du har flyttet til en annen kommune og melding om flytting ikke er mottatt av folkeregisteret innen 30. juni 2017, står du fremdeles i manntallet i den kommunen du flyttet fra.  Du kan forhåndsstemme i hvilken som helst kommune, men på valgdagen må du stemme i den kommunen du er manntallsført. 

Vil du vite mer?

Her finner du mer informasjon om høstens valg: www.valg.no

Les mer
Abbonér på denne nyhetsmatingen

Logg inn

Translate
noafsqamarhyazeubebsbgcacebnyzh-CNzh-TWcohrcsdanleneoettlfifrfyglkadeelguhthahawiwhihmnhuisigidgaitjajwknkkkmkokukylolalvltmkmgmsmlmtmimrmnmynepsfaplptparorusmgdsrstsnsdsiskslsoessuswsvtgtatethtrukuruzvicyxhyiyozu