Nyheter

Registrering av hjertestartere i Nesna kommune

  • Publisert i Nyheter
  • Sist redigert fredag, 02 juni 2017 15:23

Norsk hjertestarterregistert jobber for å få registrert hjertestartere rundt om i hele landet.Bakgrunnen for opprettelsen av Norsk Hjertestarterregister er at et nasjonalt register over alle utplasserte hjertestartere manglet. Den manglende oversikten, og mangelen på kontroll og vedlikehold av hjertestartere utgjør en alvorlig sikkerhetsrisiko. Det estimeres at så mange som 60% av alle utplasserte hjertestartere i Norge kan ha feil eller mangler, som medfører falsk trygghet for potensielle brukere, og i verste fall dødsfall.

Nesna kommune har registrert alle hjertestartere som vi er kjent med - men kanskje din bedrift/organisasjon har en hjertestarter som vi ikke er kjent med? Hjelp oss å få registreret så komplett som mulig, enten ved å ta kontakt med servicetorget slik at vi kan registrerer eller ved å registrerer selv direkte i registeret: https://www.113.no/ords/f?p=120:STEP1:11806651702613

Takk for hjelpen!

Les mer

Bli med på sommerles!

  • Publisert i Nyheter
  • Sist redigert mandag, 30 november -0001 01:00

Går du i 1.-7. klasse?
Da kan du bli med på Norges kuleste sommerlesekampanje fra 1. juni til 31. august. Sjekk ut www.sommerles.no eller besøk biblioteket for mer info.
Lag deg en profil på www.sommerles.no og les så mye du orker i løpet av sommerferien. Bøkene du leser registrerer du på nettsiden, og for alt du leser samler du poeng og kan vinne både kule digitale trofeer og premier som du kan hente på biblioteket.

Biblioteket holder åpent i hele sommer. Sjekk våre sommeråpningstider på www.nesnabibliotek.no.

Les mer

Gratulerer NesnaTerminalen AS!

  • Publisert i Nyheter
  • Sist redigert tirsdag, 23 mai 2017 21:05

NesnaTerminalen AS er tildelt Miljøfyrtårnsertifikat som den første bedriften i Nesna kommune. Bedriften har et stort miljøengasjement og høy standard som miljøfyrtårnbedrift.

Les mer

Informasjon om kommunens T-team for førskolebarn

  • Publisert i Nyheter
  • Sist redigert tirsdag, 23 mai 2017 21:06

Nesna kommunes T-team for førskolebarn skal samarbeide tverrfaglig for å hjelpe førskolebarn med ulike behov. Teamet kan sammen med familie og eventuelle samarbeidspartnere prøve å finne løsning gjennom helhetlig tenkning og samordning av ressurser til beste for den enkelte.

Les mer
Abbonér på denne nyhetsmatingen

Logg inn

Translate
noafsqamarhyazeubebsbgcacebnyzh-CNzh-TWcohrcsdanleneoettlfifrfyglkadeelguhthahawiwhihmnhuisigidgaitjajwknkkkmkokukylolalvltmkmgmsmlmtmimrmnmynepsfaplptparorusmgdsrstsnsdsiskslsoessuswsvtgtatethtrukuruzvicyxhyiyozu