Kunngjøringer og høringer

Barnevernkonsulent, 50 % fast stilling

Nesna og Træna barneverntjeneste er et interkommunalt barnevern, der Nesna er vertskommune. Teamet rommer 3,5 årsverk og har ansvaret for forebyggende arbeid, undersøkelsessaker, iverksetting og gjennomføring av tiltak, samt oppfølging av fosterhjem.

Vårt fokus er å gi omsorg, trygghet og utviklingsmuligheter til de som kommer til oss. Tillitsbygging er en viktig del av arbeidet.

Barneverntjenesten er stadig i utvikling og planen på sikt er å etablere en familieavdeling – dette som en del av Nesna kommunes organisasjonsutviklingsarbeid. Det forventes at den som tilsettes tar del i dette arbeidet. Stillingen inngår for øvrig som en del av teamet, jf. ansvar innledningsvis.

Fokusområder

 • Forebyggende arbeid og lavterskeltiltak
 • Ansvar for hjelpetiltak, planarbeid, evalueringer og oppfølging
 • Utadrettet arbeid og samarbeid med barnehage, skole, helsestasjonen m.fl.
 • Arbeid med fagutviklingsarbeid, eks. digitale plattformer

I tillegg er det administrative oppgaver. En del reising må påberegnes. Arbeidsoppgaver kan endres ut fra virksomhetens behov.

Kvalifikasjoner

 • Bachelorgrad innen sosial, helse, pedagogikk eller annen relevant utdanning
 • Det er ønskelig med videreutdanning som kliniker, psykisk helsearbeider eller helsesykepleier
 • Erfaring fra tiltaksarbeid for barn og unge er en fordel
 • Personlig egnethet vil bli vektlagt
 • Gode samarbeidsevner
 • God muntlig og skriftlig framstillingsevne
 • Erfaring fra fagprogrammene Acos barnevern eller Cosdoc er en fordel
 • Førerkort kl B er et krav

Det er muligheter for kompetanseheving, f.eks. nettverksgrupper, kurs og videreutdanning ved behov. Arbeidstiden er fleksibel etter avtale med leder.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø i et team som er inkluderende – der åpenhet, omsorg for hverandre og humor blir verdsatt.

Ansettelse skjer på de vilkår som fremgår av lov- og avtaleverk. Politiattest ved tiltredelse, jf. Lov om barnevern § 6-10 og forskrift om politiattest § 6. Denne attesten skal ikke legges ved søknaden.

Nærmere opplysninger om stillingen fås av barnevernleder Ingeborg Herset, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Skriftlig søknad med CV sendes elektronisk til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Søknadsfrist 25. mai 2020.

 

Logg inn

Translate
noafsqamarhyazeubebsbgcacebnyzh-CNzh-TWcohrcsdanleneoettlfifrfyglkadeelguhthahawiwhihmnhuisigidgaitjajwknkkkmkokukylolalvltmkmgmsmlmtmimrmnmynepsfaplptparorusmgdsrstsnsdsiskslsoessuswsvtgtatethtrukuruzvicyxhyiyozu
noafsqamarhyazeubebsbgcacebnyzh-CNzh-TWcohrcsdanleneoettlfifrfyglkadeelguhthahawiwhihmnhuisigidgaitjajwknkkkmkokukylolalvltmkmgmsmlmtmimrmnmynepsfaplptparorusmgdsrstsnsdsiskslsoessuswsvtgtatethtrukuruzvicyxhyiyozu