Kunngjøringer og høringer

Aktivitetsstøtte til lag og foreninger 2020

AKTIVITETSSTØTTE 2020:

Oppvekst og kulturetaten i Nesna kommune fordeler hvert år aktivitetsstøtte/kulturmidler. Det må søkes på fastlagte skjema, vedlagt fjorårets regnskap og årsmelding.

Aktivitetsstøtte kan gis til faste kulturaktiviteter (øvelser, møter, kulturkvelder og lignende). Spesifisering av aktiviteten må framgå av søknaden. (Antall deltakere, hyppighet og beskrivelse).

Mangelfulle søknader vil ikke bli behandlet.
Retningslinjer gitt i Trafikksikkerhetsplan for Nesna kommune må følges for mottakere av aktivitetsstøtte.

Det er lagets aktivitet som danner grunnlaget, og aktivitetsstøtten fordeles matematisk i forhold til det enkelte lag sine aktivitetspoeng. Aktivitetspoengene beregnes ved å gange antall deltakere med antall aktiviteter.

Bruk skjemaet nedenfor for å søke støtte.

Papirskjema finnes i servicetorget - leveres Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller i kommunens servicetorg

Søknadsfrist 30. april 2020.

Ugyldig inndata

Sist redigerttirsdag, 14 april 2020 15:23