Kunngjøringer og høringer

Høring: Alkoholpolitiske retningslinjer for Nesna kommune for perioden 2020-2024

Alkoholpolitiske retningslinjer for Nesna kommune for perioden 2020-2024 er nå ute til høring.

Retningslinjene er utformet på grunnlag av gjeldende lover og forskrifter og skal være et verktøy for å sikre at salg og skjenking av alkohol i kommunen foregår på en forsvarlig måte.

Høringsfrist er satt til 30.04.20.

Høringsinnspill kan sendes direkte via kommunens nettsider: https://skjema.kf.no/FormsEngine/?wizardId=1303&externalId=1828 eller via e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Etter endt høring sendes saken til endelig behandling i kommunestyret.

Her kan du lese høringsutkastet  pdf Alkoholpolitiske retningslinjer - høringsutkast (119 KB)

Sist redigertmandag, 23 mars 2020 14:28