Kunngjøringer og høringer

KUNNGJØRING/OFFENTLIG INNSYN - Søknad om tillatelse for algeoppdrett – Valvika, Tomma i Nesna kommune

I henhold til Lov om akvakultur av 17.6.2005 med forskrifter, legges følgende søknad ut til offentlig innsyn:

Søknad om akvakultur Nesna kommune
Søker: Tomma Laks AS 864 596 592
Søknaden gjelder: Tillatelse til algeoppdrett (sukkertare, butare, fingertare, søl og stortare)
Omsøkt størrelse: Biomasse 300 tonn, areal 3 hektar
Lokalitet: Valvika
Koordinater: N 66º17,946` Ø 12º48,862`
Kontaktadresse: Nesna kommune, Movegen 24, 8700 Nesna. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Eventuelle merknader på denne lokalitetsplasseringen må fremsettes skriftlig og oversendes kommunen innen 23.11.2018.

Høringsdokumenter:

1. Søknad algeoppdrett – Tomma Laks AS  pdf Valvika alger - Søknad Tomma Laks AS (124 KB)
  2. Søknadskjema oppdrett  pdf Valvika alger - Søknadsskjema oppdrett (446 KB)
  3. Kartvedlegg (kart, plan, naturtyper)  pdf Valvika alger - Kart plan og naturtyper (1.18 MB)
  4. Strømmålinger  pdf Valvika alger - Strømmålinger Valvika (1.24 MB)
  5. Miljøundersøkelse MOM-B, Valvika  pdf Valvika alger - Mijøundersøkelse MOM B Valvika (1.34 MB)
  6. Høringsbrev Nærings- og fiskeridepartementet  pdf Valvika alger - Høringsbrev Nærings og fiskeridep (344 KB)

Sist redigertonsdag, 24 oktober 2018 12:16