Kunngjøringer og høringer

Nye kompensasjonsmidler Covid-19, runde 6

Nesna kommune har mottatt 304 000 kr til fordeling til lokale bedrifter som har hatt omsetningssvikt, tap eller ekstra kostnader i desember 2021. Målet for ordningen er å hjelpe bedrifter til å opprettholde arbeidsplasser og viktig kompetanse i bedrifter i Nesna kommune.

Støtte kan gis lokalt næringsliv som av ulike årsaker faller utenfor nasjonale ordninger eller fordi kommunene selv ønsker å prioritere økt støtte til virksomheter som allerede har mottatt støtte.

Kommunen har stor anledning til å støtte ulike deler av næringslivet innenfor sin kommune. Kommunen kan selv velge hvordan de vil tildele støtte.

Søknad gjennom regionalforvaltning.

Kontaktperson: