Kunngjøringer og høringer

Aktivitetsstøtte for 2021 – Husk: snarlig søknadsfrist

Aktivitetsstøtte for 2021 – Husk: snarlig søknadsfrist Foto: Pixabay

Nesna kommune fordeler hvert år aktivitetsstøtte/kulturmidler til lokale lag og foreninger. Det må imidlertid søkes på fastlagte skjema, vedlagt fjorårets årsmelding, samt resultat og balanseregnskap.

Aktivitetsstøtten kan tildeles faste aktiviteter slik som øvelser, møter, kulturkvelder og lignende. I søknaden spesifiserer man antall deltakere, hyppighet og generell beskrivelse.

Aktivitetsstøtten fordeles matematisk i forhold til det enkelte lag sine aktivitetspoeng. Disse poengene beregnes ved å gange antall deltakere med antall aktiviteter.

Søknaden skrives ut, fylles ut, og kan enten sendes til epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., leveres i servicetorget, eller sendes via posten til Postmottak, Nesna kommune, Movegen 24, 8700 Nesna.

Søknadsfrist 1. desember, 2021.

Last ned søknadsskjema

Sist redigertfredag, 12 november 2021 08:11