Kunngjøringer og høringer

Nesnastudenter - Årets navn i akademia

Studentene ved campus Nesna er kårets til Årets navn i akademia.

- Det er en ære, jeg er utrolig glad og stolt, sier Kathrine Øines Dishington Johnsen som sammen med Nesnastudentene Wanja Skog Hermansen, Aurora Hoff-Blyseth og Fay-Reneé Olsen Waag mottok prisen Årets navn i akademia fra redaktør Tove Lie i Khrono, i dag.

Folkeaksjonen for høyere utdanning på Helgeland har nominere Nesnastudentene til Årets navn i akademia, men turte ikke tro på seier. – I dag er jeg veldig glad på deres vegne. – Prisen er en stor inspirasjon for oss alle. Vi har verdens tøffeste studenter, sier leder for folkeaksjonen Jenny Myklebust.

Nesna kommune støtter studentene. – Vi har verdens beste studenter. Vi gjør det vi kan fra kommunen side for å legge til rette for at Nesna skal være et godt sted å studere, sier ordfører Hanne Davidsen.

Media inviteres til markering i campus Nesna onsdag 16.desember 2020 kl 12:00.

For mer informasjon kontakt:

Kathrine Dishington Johnsen Øines, Nesnastudent, tlf 476 61 198

Hanne Davidsen, ordfører i Nesna kommune, tlf 48 11 83 05