Ledig fast stilling: 50 % helsesykepleier

Helsesykepleier 50 % fast stilling

Nesna Helsestasjon har ledig 50% fast stilling som helsesykepleier. Kommunen vektlegger tidlig og tverrfaglig innsats hvor flere tjenester og faggrupper jobber sammen for å nå felles mål. Stillingen forventes å delta i kommunens ulike tverrfaglige team. Det kreves deltakelse i internkontroll og fagutvikling sammen med øvrige ansatte i helsestasjons- og skolehelsetjenesten.

Nesna Helsestasjon lyser også ut en 50 % prosjektstilling i ett år. Det vil være mulig å kombinere stillingene. Oppgi i søknadsteksten om du ønsker å søke begge stillingene.

• Forebyggende og helsefremmende arbeid rettet mot barn, unge og familie.
  • Tverrfaglig samarbeid
  • Helsestasjonsarbeid
  • Skolehelsetjeneste
  • Helsestasjon for ungdom
  • Helseopplysningsarbeid
  • Smittevern
  • Vaksinering
  • Prosjektarbeid

Arbeidsoppgavene vil kunne omfordeles i tjenesten etter kompetanse hos den som blir tilsatt. Nesna kommune er i en omstillingsprosess hvor det blant annet utredes etablering av en familietjeneste.

• Godkjent helsesykepleierutdanning.
  • Sykepleiere som har påbegynt helsesykepleierutdanning eller som
    har en plan om å søke helsesykepleierutdanning.
  • Det er ønskelig med relevant erfaring fra fagfeltet.
  • Kjennskap til bruk av IKT verktøy. Det er en fordel om du har erfaring med journalsystemet CGM helsestasjon

Personlige egenskaper

• Evne til å arbeide selvstendig og målrettet og i team.
  • Det vil bli lagt vekt på personlige egenskaper, særlig gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • Serviceinnstilt
  • Løsningsorientert

Søknadsfrist:  15.08.2020

Kontaktperson for stillingen: Fungerende rådgiver helse og omsorg Cecilie Lauritzen. Telefon 75 06 70 00

Skriftlig søknad med cv sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Gyldig politiattest leveres før tiltredelse.

Dersom søker ønsker å reservere seg fra offentlig søkerliste må dette begrunnes. Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om ikke å bli oppført på søkerlista. Søkeren varsles dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge.