Ledig stilling: Virksomhetsleder for Plan- og utviklingsavdelingen

Nesna sett fra utsikten Halvor Hilmersen Nesna sett fra utsikten

Virksomhetsleder for Plan- og utviklingsavdelingen

Virksomheten har ansvar for kommunens plan- og reguleringsarbeid, kart og oppmåling, byggesaksbehandling, brannvesen, landbruksforvaltning, miljø og forurensning, investeringsprosjekter og eiendomsforvaltning, drift- og vedlikehold av kommunens bygg og anlegg (VAR-områdene) samt veier.

Virksomhetsleder for plan- og utviklingsavdelingen har fag-, økonomi- og personalansvar for virksomheten.

Arbeidsoppgaver:

• Planlegging, koordinering av oppgavene som til enhver tid tilligger virksomheten
  • Ledelse av fag- og personalansvar for virksomheten
  • Ansvar for utarbeidelse og oppfølging av virksomhetens drifts- og investeringsbudsjett
  • Saksbehandling til politiske utvalg samt fatte vedtak etter delegert myndighet

Kvalifikasjoner:

• Vi søker primært etter ingeniør med relevant fagbakgrunn, gjerne innen fagområdene VA, bygg og anlegg eller kommunalteknikk. Annen relevant teknisk bakgrunn på høgskole/universitetsnivå kan også være interessant.
  • Tilleggsutdannelse innen administrasjon og ledelse er ønskelig.
  • Søkere bør kunne dokumentere erfaring fra ledelse, prosjektledelse og eksempler på gjennomførte oppgaver/prosjekter.
  • God og relevant IT-kompetanse
  • God norsk skriftlig og muntlig fremstillingsevne

Vi søker deg som:

• Har stor arbeidskapasitet, høy integritet og ivaretar rollen som samfunnsutvikler på en god måte
  • Har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • Er serviceinnstilt og tydelig

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi tilbyr:

• En spennende lederstilling med utviklingsmuligheter
  • Et trivelig arbeidsmiljø med kompetente ansatte
  • Kommunale forsikrings- og pensjonsordninger
  • Lønn etter avtale

Annet:

Som følge av pågående omstillingsprosess kan det komme endringer i arbeidsoppgaver og organisering.

Kommunen er organisert etter to-nivåmodell; rådmann med stab og virksomhetsledere

Tilsetting skjer i henhold til gjeldende lover, reglementer og tariffavtaler.

Kontaktpersoner for stillingen: Rådmann Lill Stabell, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., telefon 75 06 70 00.

Søknadsfrist: 22. november 2019.
Søknad med cv sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Dersom søker ønsker å reservere seg fra offentlig søkerliste må dette begrunnes. Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om ikke å bli oppført på søkerlista. Søkeren varsles dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge.

fjell og kunnskap kultur 01

Sist redigerttorsdag, 07 november 2019 20:51