Ledig stilling: Kommunalleder Helse og omsorg

Nesna sett fra utsikten Halvor Hilmersen Nesna sett fra utsikten

Kommunalleder helse og omsorg

• Er du opptatt av framtidas velferdstjenester?
  • Motiveres du av utvikling på tvers av fagfelt?
  • Er du proaktiv?
  • Er du god til å inspirere mennesker?

Hvis svaret er ja, er du kanskje den nye kommunallederen for helse og omsorg Nesna kommune leter etter.

Arbeidsoppgaver

• Overordnet ansvar for tjenesteområdet som omfatter dag- og aktivitetstilbud, sykehjem, hjemmetjenester, tjenester for funksjonshemmede, helsetjenester og tjenester innenfor psykisk helse og avhengighet.
  • I nært samarbeid med virksomhetslederne sørge for god og effektiv drift av det samlede tjenesteområdet innenfor gjeldene lov- og regelverk, kommunale planer og budsjett.
  • Ansvarlig for at kommunen er aktiv i samfunnsdialogen på de tema som ligger til ansvarsområdet.
  • Lede og videreutvikle tjenesten basert på kunnskap og dialog med folkevalgte, organisasjon og samfunn.
  • Stillingen inngår i rådmannens ledergruppe

Kvalifikasjoner

• Relevant høyere utdanning innen ledelse, økonomi og administrasjon på minimum bachelornivå
  • Har erfaring med økonomistyring, budsjettarbeid, personalarbeid og administrasjon, gjerne fra sektorens tjenesteområde
  • Helse-/sosialfaglig utdanning og/eller erfaring er en fordel
  • Dokumentert lederkompetanse og erfaring er ønskelig
  • Gode kommunikasjonsferdigheter både muntlig og skriftlig
  • Behersker relevante IKT verktøy, fagsystem, virksomhetsstyring og lignende
  • God kjennskap til norsk lov og avtaleverk
  • God norsk skriftlig og muntlig fremstillingsevne

Vi søker deg som

• Har evne til å være pådriver og som våger å tenke nytt innenfor tjenesteområdene
  • Er kreativ, løsningsorientert og beslutningsdyktig
  • Har en tydelig og inkluderende lederstil
  • Har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
  • Har god arbeidskapasitet og evne til å arbeide strukturert, selvstendig og i team
  • Har evne til å motivere, delegere og veilede
  • Har evne og vilje til å tenke helhet og bygge team
  • Er serviceinnstilt og tydelig

Vi tilbyr

• En spennende lederstilling med mulighet for å utvikle helse- og omsorgssektoren
  • Et trivelig arbeidsmiljø med kompetente ansatte
  • Kommunale forsikrings- og pensjonsordninger
  • Lønn etter avtale

Annet:

Som følge av pågående omstillingsprosess kan det komme endringer i arbeidsoppgaver og organisering.
Kommunen er organisert etter to-nivåmodell; Rådmann med stab og virksomhetsledere.

Tilsetting skjer i henhold til gjeldende lover, reglementer og tariffavtaler.
Kontaktpersoner for stillingen: Rådmann Lill Stabell, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., telefon 75 06 70 00.
Søknadsfrist: 22. november 2019.
Søknad med cv sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..
Dersom søker ønsker å reservere seg fra offentlig søkerliste må dette begrunnes. Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om ikke å bli oppført på søkerlista.

Søkeren varsles dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge.

fjell og kunnskap kultur 01

Sist redigerttorsdag, 07 november 2019 20:51