Ledig stilling – 70 % vikariat som helsesykepleier

Ledig stilling –70 % vikariat som helsesykepleier
Helsestasjonen har ledig vikariat som helsesykepleier i 70 % stilling. Det er ønskelig med snarlig oppstart, og vikariatet går til 31.08.20. Stillingen er knyttet til helsestasjonstjenesten.

Arbeidsoppgaver:
• Helseopplysning/informasjon, veiledning, råd
• Vaksinasjon
• Smittevern
• Tverrfaglig samarbeid
• Henvisning til andre tjenester eller spesialist ved behov

Kvalifikasjoner:
• Kjennskap til IKT som arbeidsverktøy, kjennskap til kommunens verktøy er en fordel
• Gode norskkunnskaper både muntlig og skriftlig

Personlige egenskaper:
• Gode kommunikasjonsferdigheter
• Sterkt engasjement for jobben
• Stor fleksibilitet
• Selvstendig, men med gode samarbeidsevner
• Være bidragsyter til et godt arbeidsmiljø
• Personlig egnethet vil bli vektlagt

Vi tilbyr:
• Et hyggelig og godt tverrfaglig miljø
• En jobb med utfordringer
• Lønn etter avtale
• Kommunal ansettelses- og arbeidsvilkår

Søknadsfrist: 21. oktober 2019. Søknad med cv sendes elektronisk til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Den som tilsettes må levere politiattest. Tilsetting skjer i henhold til gjeldende lover, reglementer og tariffavtaler.

For nærmere informasjon om stillinga kan ledende helsesykepleier Rigmor L. Knutsen kontaktes. 750 67 220
Dersom søker ønsker å reservere seg fra offentlig søkerliste må dette begrunnes. Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om ikke å bli oppført på søkerlista. Søkeren varsles dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge.

Sist redigertmandag, 07 oktober 2019 13:14
Mer i denne kategorien « Vikariat som fastlege