Vikariat som fastlege

Ved Nesna legekontor er det ledig et svangerskapsvikariat i stilling som fastlege i perioden 29.11.2019 – 30.08.2020.

Nesna kommune har to legehjemler, samt LIS1-lege. Legetjenesten har et godt og nært samarbeid med helsestasjon, fysioterapi og psykisk helse, siden alle disse er organisert i samme virksomhet.
Vi har et trivelig og godt arbeidsmiljø med dyktige medarbeidere.

Stillingens hovedfunksjoner:
• Fastlege med en liste på maks 1250 pasienter
• Legevakt
• Offentlig helsearbeid (sykehjem, helsestasjons- og skolehelsetjeneste)

Vi søker:
• Lege med norsk autorisasjon som tilfredsstiller kvalifikasjonskrav for å kunne jobbe som fastlegevikar med legevakt, og som behersker norsk muntlig og skriftlig.
• Lege med erfaring fra/interesse for allmennmedisin
Vi kan tilby:
• Fastlønn etter avtale
• Kommunen vil være behjelpelig med å skaffe bolig

Tilsetting skjer i henhold til gjeldende lover, reglementer og tariffavtaler. Pensjonsordning i KLP.
Kontaktperson for stillingen er kommuneoverlege Ilkka Maapalo, tlf. 75 06 72 10.
Søknadsfrist: 15.11.2019
Søknad med cv sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Sist redigerttirsdag, 22 oktober 2019 12:06