Ledig stilling som distriktsmusiker

Ledig fast stilling som distriktsmusiker – sang – ved Nesna musikk- og kulturskole

Nesna musikk- og kulturskole har med sine 3 årsverk markert seg som en viktig institusjon i Nesna kommune. Skolen har tre ansatte som arbeider innen musikk, og betjener om lag 360 barn, unge og voksne pr uke. Ansatte ved musikk- og kulturskolen må være allsidige i sitt virke.
Vi har ledig fast stilling som distriktsmusiker, sang. Stillingen er sammensatt av 50 % utøverdel og 50 % undervisning. Den tilsatte vil sammen med de to andre distriktsmusikerne (pianist og blokkfløyte), utgjøre en konserterende enhet med navnet Ensemble Borealis.

Krav til søker:
Til stillingen søkes en kreativ, initiativrik og allsidig sanger med minimum 4-års relevant høgskoleutdanning i sang og pedagogisk kompetanse. Erfaring med undervisning og konsertproduksjon er en fordel. Søkeren må ha evne til selvstendig arbeid og ikke være redd for å gå løs på nye arbeidsoppgaver.

Viktige oppgaver:
• Konsertering, solistoppgaver og konsertproduksjoner
• Sangundervisning, individuelt og i grupper
• Musikkbarnehage, undervisning i henhold til søknader/etterspørsel
• Musikkundervisning i grunnskolen
• Dirigentoppgaver i kor og annen samspillinstruksjon

Ved tilsetting vil det bli lagt vekt på personlig egnethet. Aktuelle kandidater vil bli innkalt til prøvespill og intervju.

Vi kan tilby:
• En utfordrende og interessant jobb med varierte oppgaver i et aktivt musikk- og kulturliv
• Ordnede pensjons- og forsikringsordninger
• Lønn etter gjeldende avtale/tariff
• Et fantastisk kulturliv og gode arbeidsforhold

Tilsetting skjer i henhold til gjeldende lover, reglementer og tariffavtaler. Den som tilsettes må legge frem godkjent politiattest ikke eldre enn 3 måneder.

Kontaktpersoner for stillingen: Distriktsmusiker/kulturskolelærer Sjur Berglann (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., telefon 930 39 341)

Rådgiver for oppvekst og kultur Tore Løkkås (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., telefon 976 76 279).

Søknadsfrist: 05.08.2019
Søknad med cv sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Dersom søker ønsker å reservere seg fra offentlig søkerliste må dette begrunnes. Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om ikke å bli oppført på søkerlista. Søkeren varsles dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge.

Sist redigerttorsdag, 27 juni 2019 10:46

Logg inn

Translate
noafsqamarhyazeubebsbgcacebnyzh-CNzh-TWcohrcsdanleneoettlfifrfyglkadeelguhthahawiwhihmnhuisigidgaitjajwknkkkmkokukylolalvltmkmgmsmlmtmimrmnmynepsfaplptparorusmgdsrstsnsdsiskslsoessuswsvtgtatethtrukuruzvicyxhyiyozu
noafsqamarhyazeubebsbgcacebnyzh-CNzh-TWcohrcsdanleneoettlfifrfyglkadeelguhthahawiwhihmnhuisigidgaitjajwknkkkmkokukylolalvltmkmgmsmlmtmimrmnmynepsfaplptparorusmgdsrstsnsdsiskslsoessuswsvtgtatethtrukuruzvicyxhyiyozu