Ledig stilling som rektor ved Nesna skole

Nesna kommune med sine 1837 innbyggere ligger sentralt plassert på Helgelandskysten. Naturen byr på enestående muligheter for friluftsliv med umiddelbar nærhet til hav og fjell.
Kommunen har gode offentlige tjenestetilbud som full barnehagedekning, kulturskole, idrettshall, kunstgressbane og et aktivt idretts- og kulturliv. Nesna er en utdanningskommune med rik skolehistorie, videregående skole og universitet.

Nesna kommune ligger midt mellom byene Mo i Rana, Sandnessjøen og Mosjøen, med kun 60 minutters reisetid. Alle tre byene har flyplass. Hurtigruten anløper Nesna daglig.
Regionen har et mangfoldig næringsliv og opplever vekst innenfor havbruksnæringen, landbruk og industri.

Nesna kommune er utviklingsorientert og vektlegger regionalt samarbeid.

Nesna kommune er en utdanningskommune med rik skolehistorie, videregående skole og universitet. Til sammen utgjør det en unik mulighet til å danne et pedagogisk nettverk og læringsarena som ingen andre i Nord-Norge til glede for elever, lærere, foreldre, forskere og innbyggere på Nesna.
Vi søker derfor en rektor som kan ta Nesna skole videre inn i framtiden med visjoner og mål for en god skole, som er trygg i rollen som skoleleder og pedagogisk leder for et kompetent personale. Nesna skole er en 1 – 10 skole med 220 elever. Skolen ble nybygd i 2008 og er lys og trivelig med gode læringsfasiliteter og arenaer.
Skolens hovedsatsingsområder: Helsefremmende skole, inkludering og tilpasset opplæring, klasseledelse/læringsmiljø og økt læringsutbytte for alle.

Kvalifikasjoner:
• Pedagogisk utdanning på høgskole/masternivå
• Undervisningserfaring
• Skoleledererfaring er ønskelig
• Erfaring med skoleutvikling er ønskelig
• Erfaring med og kunnskap om budsjettering og økonomistyring, personalledelse og personalutvikling er ønskelig

Vi ønsker en rektor som:
• Har motivasjon for faglig og pedagogisk utviklingsarbeid
• Arbeider målretta for et godt læringsmiljø
• Ser den enkelte elev og kan bidra til at elevene lykkes
• Som motiverer de ansatte og er opptatt av læringsresultater
• Som er inkluderende og bidrar til skolens sosiale miljø
• Samarbeider med foreldre, lokalmiljø og utdanningsinstitusjoner på Nesna
• Er en tydelig skoleleder som bidrar til Nesna som kunnskaps- og kulturkommune

Vi tilbyr
• Opplæring i kommunens fagsystemer, relevant lov- og avtaleverk, samt kommunens interne retningslinjer
• En jobb hvor du vil få faglig og personlig utvikling
• Stor mulighet til å påvirke en viktig tjeneste
• Lønn etter gjeldende avtale og kommunens interne retningslinjer
• Pensjonsordning i KLP
• Ledernettverk internt i kommunen

Vi tilbyr en spennende rektorstilling i et åpent og godt arbeidsmiljø der du får muligheten til å påvirke kommunens videre skolefaglige utvikling.

Stillingsstørrelse: 100 %
Lønnsvilkår: Etter avtale

Tilsetting på vanlige kommunale vilkår og etter gjeldende avtaleverk og pensjonsordning.
Søknadsfrist: 30.11.2018
Søknad med CV sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Spørsmål rundt innhold i stillinga kan rettes til rådgiver for oppvekst og kultur Tore Løkkås, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., telefon 75 06 70 00/976 76 279.

Dersom søker ønsker å reservere seg fra offentlig søkerliste må dette begrunnes. Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om ikke å bli oppført på søkerlista. Søkeren varsles dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge.

Mer i denne kategorien « Nesna kommune søker rådmann