En spennende topplederstilling i Nesna kommune er ledig

RÅDMANN

Ledelse - Endring - Utvikling


SØK HER

 

Som rådmann vil du få mulighet til å påvirke fremtiden i kommunen. En sentral oppgave vil være å utvikle Nesna kommune videre som en effektiv og serviceorientert kommune, herunder gjennomføre et pågående organisasjonsutviklingsprosjekt for å skape en fremtidsrettet organisasjon.

Kommunen opplever endringer og som vår nye rådmann vil du ha fokus på å få til etableringer av nye arbeidsplasser, legge til rette for næringsutvikling og næringslivsetableringer samt være en tydelig stemme for regionalt samarbeid.

Vi søker en person med handlekraft, struktur og tydelighet. Vår nye rådmann er flink til å kommunisere og å bygge nettverk. Du må være en tydelig og synlig leder med god økonomiforståelse samt tenke helhetlig og strategisk.

Søkere må ha utdanning på universitets- eller høyskolenivå og ledererfaring. Det er ønskelig med erfaring fra offentlig sektor og offentlig saksbehandling. Eventuelle spørsmål om stillingene kan rettes til Essensi v/ Harriet A. Havdal, tlf: 477 53 589 eller til ordfører Hanne Davidsen tlf: 481 18305.

Søknadsfrist 4. november 2018.

Nesna kommune tilbyr en spennende og utfordrende lederstilling i en godt drevet kommune, samt konkurransedyktige betingelser Kontorsted er Nesna.

Du kan søke ytterligere informasjon om kommunen og stillingen på www.nesna.kommune.no

Nesna kommune ønsker at arbeidsstyrken skal avspeile sammensetningen i befolkningen og oppfordrer derfor interesserte til å søke uavhengig av alder, kjønn og kulturell bakgrunn. Vi gjør oppmerksom på at søkerlisten kan bli offentlig selv om søker ber om å få være anonym, jfr offentlighetsloven § 25. Ønske om å være unntatt offentlighet må begrunnes nærmere. Hvis ønsket ikke etterkommes vil søker bli kontaktet.

Om kommunen

Nesna kommune med sine 1837 innbyggere ligger som en perle sentralt plassert på Helgelandskysten. Naturen byr på enestående muligheter for friluftsliv med umiddelbar nærhet til hav og fjell.
Kommunen har gode offentlige tjenestetilbud som full barnehagedekning, kulturskole, idrettshall, kunstgressbane og et aktivt idretts- og kulturliv. Nesna er en utdanningskommune med rik skolehistorie, videregående skole og universitet.

Nesna kommune ligger i midt i smørøyet mellom byene Mo i Rana, Sandnessjøen og Mosjøen, med kun 60 minutters reisetid. Alle tre byene har flyplass. Hurtigruten anløper Nesna daglig.

Regionen har et mangfoldig næringsliv og opplever vekst innenfor havbruksnæringen, landbruk og industri.

Nesna kommune er utviklingsorientert og vektlegger regionalt samarbeid.

Sist redigerttirsdag, 09 oktober 2018 13:45

Logg inn

Translate
noafsqamarhyazeubebsbgcacebnyzh-CNzh-TWcohrcsdanleneoettlfifrfyglkadeelguhthahawiwhihmnhuisigidgaitjajwknkkkmkokukylolalvltmkmgmsmlmtmimrmnmynepsfaplptparorusmgdsrstsnsdsiskslsoessuswsvtgtatethtrukuruzvicyxhyiyozu
noafsqamarhyazeubebsbgcacebnyzh-CNzh-TWcohrcsdanleneoettlfifrfyglkadeelguhthahawiwhihmnhuisigidgaitjajwknkkkmkokukylolalvltmkmgmsmlmtmimrmnmynepsfaplptparorusmgdsrstsnsdsiskslsoessuswsvtgtatethtrukuruzvicyxhyiyozu