Ledig stilling som rådgiver for helse og omsorg

Nesna kommune har ledig stilling som rådgiver helse og omsorg. Rådgiver helse og omsorg skal ha fokus på gode og riktige tjenester til brukere og innbyggere innenfor kommunens økonomiske rammer. Stillingen er sentral i utviklingen av Nesna kommune og lokalsamfunnet, og inngår i rådmannens ledergruppe. Kommunen står overfor viktige utviklingsoppgaver gjennom utbygging av nytt sykehjem og videreutvikling av helse- og omsorgstjenestene gjennom kompetanseutvikling og innovasjon.

Vi søker en utviklingsorientert, trygg og tydelig leder med høyere utdanning og relevant ledererfaring. Du evner å ta beslutninger, tenker helhet og samarbeid og har god økonomiforståelse med dokumenterbare resultater. Tjenesteområdet omfatter sykehjem, hjemmetjenester (hjemmesykepleie og praktisk bistand), miljøterapeutiske tjenester og helsetjenester (legekontor, helsestasjon, fysioterapi, ergoterapi og psykisk helse).

Stillingens hovedarbeidsområder omfatter:
• Planlegging og utvikling av tjenesteområdene
• Sørge for at saker som legges frem for politiske organer er godt utredet
• Iverksette og implementere politiske vedtak
• Initiere og bidra til utviklingsarbeid innenfor de ulike fagområdene
• Samarbeid med eksterne interessenter og aktører lokalt, regionalt og nasjonalt
• Direkte personalansvar for helsetjenestene
• Budsjettansvar for helsetjenestene
• Sikkerhets- og beredskapsansvarlig

Kvalifikasjonskrav:
• Utdannelse på høgskole-/universitetsnivå innen relevante fagområder som helse, ledelse og økonomi er en fordel
• Ledererfaring, gjerne fra offentlig sektor
• Kjennskap til – og forståelse for – samspillet mellom politikk, administrasjon og fag, offentlig forvaltning.
• Kunnskap om lovverk og saksbehandling innenfor fagområdet.
• Helse- og sosialfaglig kompetanse vil bli vektlagt.
• God kjennskap til bruk av data som arbeidsverktøy
• Personlig egnethet vil bli vektlagt

Vi ønsker en leder som:
• Kommuniserer og bidrar til samhandling på tvers av tjenesteområder, profesjoner og nivåer
• Er inkluderende og initiativrik
• Initierer, koordinerer og legger til rette for utviklingsprosesser
• Er orientert og oppdatert om utvikling og forskning innen fagområder/sektorer

Vi tilbyr en spennende lederstilling i et åpent og godt arbeidsmiljø der du får muligheten til å påvirke kommunens videre utvikling.
Stillingsstørrelse: 100 %
Lønnsvilkår: Etter avtale
Tiltredelse: 01.04.2018
Tilsetting på vanlig kommunale vilkår og etter gjeldende avtaleverk og pensjonsordning.

Søknadsfrist 25. februar
Søknad med cv sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Spørsmål rundt innhold i stillinga kan rettes til Leif Myrvoll (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., tlf. 75 06 70 11) eller personalsjef Torill Myrbostad (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.,  tlf. 75 06 70 09).

Dersom søker ønsker å reservere seg fra offentlig søkerliste må dette begrunnes.
Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om ikke å bli oppført på søkerlista. Søkeren varsles dersom det ønsket om reservasjon ikke tas til følge.