Utlysning - Sykepleier 67,61% fast stilling

Nesna Sykehjem Nesna kommune Nesna Sykehjem

Nesna sykehjem har ledig 67,61% fast stilling som sykepleier fra 01.01.18. Stillingen inngår i turnus og har arbeidstid natt.

Frist for å søke er 01.12.17

Kvalifikasjonskrav:
• Autorisasjon som offentlig godkjent sykepleier
• Erfaring fra tilsvarende stillinger
• Gode norsk kunnskaper, muntlig og skriftlig
• Evne til å kommunisere med ulike brukergrupper
• Fordel med kjennskap til dokumentasjonssystemet Cosdoc
• Ansettelse skjer på de vilkår som fremgår av lov- og avtaleverk.

Skriftlig søknad med CV sendes elektronisk til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til avdelingsleder for Nesna sykehjem, Birgit Sivertsen Holmen, på epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.