Ledige stillinger i Miljøterapeutiske tjenester

Miljøterapeutiske tjenester (MTT) har ledige midlertidige stillinger i turnus.

MTT yter bistand til personer med fysiske- og/eller kognitive funksjonsnedsettelser i kommunen.

Døgnkontinuerlig bistand til brukere i egen bolig utgjør hovedtyngden av tjenestens arbeidsområder.

Midlertidige stillinger pt :

Miljøarbeidere / Assistenter / Nattevakt

Kvalifikasjonskrav

Det stilles ikke krav om formelle faglige kvalifikasjoner, men personlig egnethet tillegges avgjørende betydning.

Det stilles krav til gode norskkunnskaper.

Førerkort er ønskelig.

Fremlegging av tilfredsstillende politiattest.

Arbeidsbeskrivelse

• Utføre praktisk bistand i henhold til oppsatte rutiner og individuelle planer for tjenestemottaker.
  • Vise omsorg og respekt for tjenestemottakers integritet og rett til deltakelse i eget liv.
  • Dokumentere utført arbeidet etter endt vakt, i forhold til observasjoner, gjennomføring av aktiviteter og oppsatte rutiner.

For alle stillingene gjelder følgende

• Snarlig tiltredelse
  • Ansettelse skjer etter kommunalt avtaleverk og på de vilkår som framgår av lover, reglement og tariffavtaler.

Søknadsfrist 09. Oktober 2017.

Søknad sendes Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nærmere opplysninger om stillingene

Berit Karlsen, konstituert leder, mobil 917 78 912