Sykepleier, 60 % fast stilling i Hjemmetjenesten

Nesna kommune har ledig fast stilling som nattevakt i Hjemmetjenesten. Stillingen er ledig fra 1. september. Hvis du er en ansvarsbevisst og selvstendig sykepleier, som vektlegger å utvikle gode omsorgstjenester, er du velkommen som søker hos oss.

Hjemmetjenesten har som mål å bidra til at personer med helsemessige utfordringer kan bo hjemme så lenge som mulig. Du vil møte pasienter i alle faser av livet med komplekse og sammensatte sykdomsbilder. Vi søker derfor deg som liker varierte arbeidsoppgaver. Vi har et bredt og engasjert arbeidsmiljø med fokus på kvalitet, positivitet og trivsel.

Arbeidsoppgaver vil være:

• Sykepleiefaglig ansvar for oppfølging av pasienter i eget hjem og et medansvar for sykepleiefaglig kvalitet i avdelingen.

• Veilede og undervise pasienter og pårørende.
    • Samarbeid med pasienter, pårørende, medarbeidere og andre naturlige samarbeidspartnere.
    • Legemiddelhåndtering

• Dokumentasjon i programvaren CosDoc i tråd med gjeldende lovverk for tjenesten.

• Beredskap for trygghetsalarm til tjenestens brukere.

For å kunne utføre slike arbeidsoppgaver må du:

• Være norsk autorisert sykepleier.

• Ha gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig.
    • Beherske dataverktøy.

• Førerkort kl B.

Vi vektlegger personlige egenskaper som:

• Gode samarbeidsevner

• At du er fleksibel og endringsvillig

• Din evne til å skape et godt og trygt arbeidsmiljø

• At du er strukturert, målbevisst og selvstendig.

• Ha gode sykepleierkunnskaper.

• At du må tørre å stå i utfordrende situasjoner, eks livets sluttfase.

• At du trives i et aktivt og travelt arbeidsmiljø.

Vi kan tilby:

• Et godt arbeidsmiljø med stort engasjement og arbeidsglede.

• Nye kontorlokaler i havnetunet og leasing biler.
    • Lønn i henhold til gjeldende avtaleverk.
    • Pensjonsordning gjennom KLP

• Mulighet til å påvirke egen arbeidssituasjon.

• Mulighet for å fylle opp til 100 % stilling som vikar.

• Arbeidshelg hver 3 helg.

Ved tilsettelse vektlegges personlig egnethet og kjennskap til hjemmetjeneste. Ansettelse skjer på de vilkår som fremgår av lov- og avtaleverk.

Politiattest må fremlegges før tiltredelse.

Skriftlig søknad innen 20.august med CV sendes Nesna Kommune, Movegen 24,8700 eller elektronisk til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

For nærmere opplysninger om stillingene fås ved henvendelse til avdelingsleder for hjemmetjenesten i Nesna, Rune Lyngås, telefon 75 06 72 42.

Søknadsfrist: 20. august.

Sist redigertonsdag, 26 juli 2017 15:00